Thuis

JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

Van goede kwaliteit 6KW lucht en Water de Verwarmer van Combi voor verkoop
Van goede kwaliteit 6KW lucht en Water de Verwarmer van Combi voor verkoop
alle delen voor installeren waren inbegrepen wat verrassend was. Elke klem, en adapter waren inbegrepen want bescheiden toepassing installeert.

—— Jacques Laporte

envoyer et reçu-rapidement. arrêté giet Au douane La taxe. van maisla van de pa'sencore monté semble être Au qualité RDV.

—— Yann Guillard

werken groot en werkelijk de heet voor een werkelijk geïmponeerde 2kw

—— dominique

Verwarmer hebben geïnstalleerd en het schijnt om great.the-instructies voor het digitale controlemechanisme te werken is vrij vaag.

—— Graham Watts

buena comunicación, muy atentos bedriegt seguimiento van Gr, muchasgracias

—— castillo van katterinegomez

De eerste keer heb ik van China met de snelle levering en de kwaliteit van product.saved tot heel wat geld opdracht gegeven en opdracht gegeven. Hoogst geadviseerde verkoper.

—— michael struik

uitstekend product. Dit is tweede één ik voor een vriend heb gekocht zoals na het zien van mijn in actie hij moest hebben! snel verschepend aan nz en fantas

—— pete connolly

Het pakket kwam één week na orde aan. Alles schijnt om in orde te zijn. Wij zullen zien of werkt het zo goed aangezien ik hoop. Dank.

—— Mathias eriksson

Ik zal leverancier voor zeer snelle en juiste levering van de twee bevolen punten, de verwarmer en de temperatuur-sensor danken. Alle inbegrepen punten en iedereen kijken goed.

—— Bengt tallvik

Ik ben online Chatten Nu

JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

1 2 3 4 5 6
JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 
Kantoorgebouw Kantoor workshop tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JP
Aantal werknemers : 500~1000
Jaarlijkse omzet : 50000000-100000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 90% - 100%

Ons de Wetenschap en de Technologieco. van fabrieksjp, Ltd werd opgericht in April 1998. Wij hebben de onafhankelijke R&D-organisatie en behulpzame verhoudingen op lange termijn met de de zeer belangrijke universiteiten en hogescholen van de staat gevestigd. De jaarlijkse productie is meer dan 150.000 reeksen. Het jaarlijkse de uitvoervolume is meer dan 20.000 reeksen.

 

Wij hebben eigen de Handels Internationaal Co. van JP China van het de uitvoerbedrijf, Ltd, dat in 2010 werd gevestigd, gespecialiseerd in het verkopen van parkerenverwarmers en delen. Wij groeien in de afgelopen jaren aan een snel en regelmatig tempo.

 

Vandaag, hebben wij kopers van meer dan 60 landen en had ENIG beste-schip in het UK en Australië meer dan 6 jaar gevestigd. Wij bieden de goede en directe dienst aan. Met de achtervolging om onze verkoop uit te breiden, zoeken wij meer kopers en handelaars. Gelieve te voelen vrij voor nadere informatie te vragen, e-mail of een telefoon te maken.

 

Werkend bureau:

 

Workshop:

 

Voorraad:

 

Tentoonstelling:

 

 

 

Internationaal Verkoopteam

 

Contactgegevens
JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

Contactpersoon: Ms. Selina

Tel.: 0086-10-80819579-716

Fax: 0086-10-80809579-778

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)